Cautare oferte

Cautare avansata
Tip oferta: (vanzare / inchiriere)
Cod: | Oras: Zone: Categoria:
Nr camere: Suprafata: - Etaj: / Pret maxim: ((Euro)

 Case si vile - Vanzare

COD: CP532
 Caracteristici
Nr. camere:
5
Suprafata construibila:
180.00 mp
Tip:
Suprafata teren:
265.00 mp Detalii

Agentia IMobiliara Brahouse va propune spre achizitie o casa superba cu o nota aparte, ce imbina stilul clasic cu stilul modern ,unde va veti simti cu siguranta ca intr-o oaza de relaxare !

Casa este gandita in cel mai mic detaliu avand zone de relaxare, spatii pentru depozitare, 2 grupuri sanitare, 2 dormitoare, 2 livinguri, bucatarie generoasa, zona de luat masa, birou , dressing ,terasa spatioasa si curte cu gratar si acces auto.

Imobilul este construit in regie proprie si cu simt de raspundere, dispus pe parter si etaj.

Proprietatea este situata in localitatea Prejmer, in zona centrala, foarte aproape de Primarie.

Proprietatea , situata pe un teren de 265 mp , a fost construita in anul 2014, iar finisajele atent alese au fost realizate in timp.

Casa are o suprafata de 180 mp si un teren total de 265 mp, este de tip P+E si este construita pe structura de lemn, placata cu OSB 12 mm interior - exterior, avand izolatie cu spuma poliuretanica rigida, inclusiv pe astereala . Exteriorul este realizat in stil canadian cu lambriu din PVC si lambriu de lemn Schweighofer.

Casa are urmatoare dispunere : la parter avem un dressing (11 mp) , baie cu cada (6mp), bucatarie open space cu living- ul si dining (35 mp), hol intrare (6mp), camera tehnica a centralei (6mp), terasa 15 mp iar la etaj regasim un living cu bar si birou (40 mp) si iesire pe balcon (5mp), 2 dormitoare mari ( 20mp si 15mp), hol si dressing (7mp) si baie cu dus .

Casa dispune de urmatoarele dotari si finisaje : tamplarie PVC Windtherm cu 6 camere, invelitoare tip tabla cu acoperire de piatra naturala Gerard Roofs, incalzire pe lemne cu cazan Viadrus 40 kw + stocator apa 1400 litri + boiler pt ACM de 120 litri, incalzire in pardoseala pe intreg parterul casei, distribuitor si pompa Grundfos, mini statie de epurare pt 4- 6 persoane, hidrofor, curent trifazic (380 V), piatra ornamentala, tapet, parchet, mobila de bucatarie executata la comanda, semineu electric, Tv led Smart 3D, etc .

Casa ofera un confort deosebit prin finisajele cu aer rustic , completate de decorurile din piatra naturala care pastreaza acelasi stil.

Daca sunteti in cautarea unei ocuinte speciale, unice si daca apreciati calitatea, va invit sa vizionati aceasta minunata proprietate!

Detalii suplimentare si vizionari la tel: 0723159984


Pret: 95.000,00 EUR
Actualizat la: 04 Jun 20
Viziualizari: 7343
Localitatea: PREJMER
Zona: Central Prejmer
Agent de contact
Nume: Bangalau Ciprian
E-mail: ciprian.bangalau@brahouse.ro
Mobil: 0723-159984, 0741-264934
Se incarca....